ESPAÑOL
Twitter
 
Nosaltres

3.14 Servicios Editoriales és una empresa que compta amb una llarga experiència al sector editorial espanyol. Des de l’any 1998, confien en la nostra feina les editorials, empreses i institucions que volen un bon servei i un producte editorial de qualitat.

A 3.14 Servicios Editoriales ens hem especialitzat en continguts per a llibres de text, fascicles, obres de referència, materials didàctics per a l’ensenyament no presencial, llibres digitals, materials multimèdia...

Comptem amb una extensa cartera de col·laboradors especialitzats (redactors, traductors, dissenyadors, editors gràfics, programadors, animadors, maquetistes, correctors), els quals, sota la coordinació dels responsables de projecte de 3.14 Servicios Editoriales, s’ocupen de donar al client el millor servei en els terminis de lliurament previstos.

A 3.14 Servicios Editoriales creiem que la comunicació estreta amb el client i el tracte humà proper amb tots els membres de l’equip es reflecteixen de manera positiva en la qualitat del producte final.

© Tots els drets reservats  ·  www.314-editoriales.es  ·  314@314-editoriales.es